Få papir på det, du har lært - AU i ledelse

Få en reelt kompetencegivende/akkrediteret lederuddannelse med 10 ECTS.

Med eksamensbeviset i hånden kan du desuden bygge videre på din uddannelse, så du fx kan få en akademiuddannelse i ledelse (AU i ledelse).

Mange bliver udnævnt til ledere, fordi de er gode til noget andet. Dygtige sælgere bliver salgsledere, dygtige håndværkere bliver fx teamledere osv. Fælles for mange af dem er, at de ikke har hverken viden eller kompetencer til at agere som ledere, men må finde ud af det selv med tiden. Sådan behøver det langt fra at være. Med faget “ledelse i praksis” får du som leder en målrettet og kompetencegivende (akkrediteret) lederuddannelse med de værktøjer, der giver dig den ledelsesmæssige kompetence, du har brug for.

At faget er kompetencegivende betyder for dig, at du får en rigtig uddannelse, som du kan bygge videre på. Du går til eksamen i et område, som du selv vælger, og som er vigtigt for dig i dit virke og udvikling som leder. Efter endt eksamen har du, ud over de gode, praktiske ledelsesmæssige værktøjer, også fået 10 ECTS til dit CV. Det betyder, at du på et senere tidspunkt kan tage flere fag og bygge en hel akademiuddannelse (i alt 60 ECTS) i ledelse sammen, hvis du ønsker det.

Når uddannelsen er akkrediteret betyder det ydermere for dig, at du kan søge SVU efter gældende regler samt søge midler fra Omstillingsfonden. Vi samarbejder med UCN, Aalborg.

Læs meget mere her og se, hvornår du kan komme på det næste hold.


Print
Virumvej 64 | DK-2830 Virum | Tlf. 35 38 01 01 | info@ladegaard.as | Betingelser for brug